Tietosuoja

Viimeksi päivitetty: elokuu 08, 2021

Tämä tietosuojakäytäntö kuvaa käytäntöjämme ja menettelytapojamme, jotka koskevat tietosi keräämistä, käyttöä ja paljastamista, kun käytät Palvelua, ja kertoo sinulle yksityisyydensuojaistasi ja siitä, kuinka laki suojaa sinua.

Käytämme henkilötietojasi palvelun tarjoamiseen ja parantamiseen. Käyttämällä Palvelua hyväksyt tietojen keräämisen ja käytön tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Tulkinta ja määritelmät

Tulkinta

Sanoilla, joiden alkukirjaimella on iso kirjain, on määritelty seuraavissa olosuhteissa. Seuraavilla määritelmillä on oltava sama merkitys riippumatta siitä, esiintyvätkö ne yksikkönä vai monikkona.

Määritelmät

Tätä tietosuojakäytäntöä sovellettaessa:

Tili tarkoittaa ainutlaatuista tiliä, joka on luotu sinulle pääsyksi Palvelumme tai sen osiin.

liiketoimintaCCPA: ssa (California Consumer Privacy Act) tarkoitetaan yhtiötä oikeushenkilönä, joka kerää kuluttajien henkilötietoja ja määrittää kuluttajien henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset ja keinot tai jonka puolesta tällaiset tiedot kerätään ja yksin tai yhdessä muiden kanssa määritetään kuluttajien henkilökohtaisten tietojen käsittelyn tarkoitukset ja keinot, jotka harjoittavat liiketoimintaa Kalifornian osavaltiossa.

Yhtiö (johon tässä sopimuksessa viitataan joko nimellä "Yhtiö", "Me", "Me" tai "Meidän") viittaa Modern Campground LLC, 6605 Longshore Street Suite 240 #242 Dublin, OH 43017-2774.

GDPR: n tarkoituksissa yritys on rekisterinpitäjä.

Kuluttaja, tarkoittaa CCPA: ta (Kalifornian kuluttajansuojalakia) luonnollista henkilöä, joka asuu Kaliforniassa. Laissa määritelty asukas sisältää (1) jokaisen henkilön, joka on Yhdysvalloissa muuhun kuin väliaikaiseen tai väliaikaiseen tarkoitukseen, ja (2) jokaiseen henkilöön, jonka kotipaikka on Yhdysvalloissa ja joka on Yhdysvaltojen ulkopuolella väliaikaisesti tai väliaikaisesti. siirtymäkauden tarkoitukseen.

Keksit ovat pieniä tiedostoja, jotka verkkosivusto on sijoittanut tietokoneellesi, mobiililaitteeseesi tai muuhun laitteeseen ja jotka sisältävät yksityiskohdat sivustosi selaushistoriastasi sen monien käyttötapojen joukossa.

Maa viittaa: Ohio, Yhdysvallat

Data ControllerGDPR: ssä (General Data Protection Regulation) viittaa Yhtiöön oikeushenkilönä, joka yksin tai yhdessä muiden kanssa määrittelee henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset ja keinot.

Laite tarkoittaa mitä tahansa laitetta, joka voi käyttää palvelua, kuten tietokonetta, matkapuhelinta tai digitaalista tablettia.

Eivät seuraa (DNT) on Yhdysvaltojen sääntelyviranomaisten, erityisesti Yhdysvaltain liittovaltion kauppakomissio (FTC) edistämä konsepti, jonka avulla Internet-teollisuus kehittää ja ottaa käyttöön mekanismin, jonka avulla internetin käyttäjät voivat valvoa verkkotoimintojensa seurantaa verkkosivustoilla. .

Facebook-fanisivu on julkinen profiili nimeltä Modern Campground Yrityksen nimenomaan luoma Facebook-sosiaalinen verkosto, joka on käytettävissä osoitteessa https://facebook.com/moderncampground

Henkilötiedot on mitä tahansa tietoa, joka liittyy tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan henkilöyn.

GDPR:n tarkoituksia varten henkilötiedoilla tarkoitetaan kaikkia sinuun liittyviä tietoja, kuten nimeä, tunnistenumeroa, sijaintitietoja, verkkotunnistetta tai yhtä tai useampaa fyysistä, fysiologista, geneettistä, henkistä, taloudellista, kulttuurista tai sosiaalista tekijää. identiteetti.

CCPA: ssa henkilötiedoilla tarkoitetaan mitä tahansa tietoja, jotka tunnistavat, liittyvät, kuvaavat tai voivat liittyä sinuun tai jotka voidaan kohtuudella yhdistää suoraan tai epäsuorasti sinuun.

ALECCPA: lla (California Consumer Privacy Act) tarkoitetaan kuluttajan henkilökohtaisten tietojen myyntiä, vuokraamista, julkaisemista, paljastamista, levittämistä, saataville asettamista, siirtämistä tai muuten suullista, kirjallista tai sähköistä tai muulla tavalla viestimistä toisen yrityksen tai kolmannen osapuolen rahallista tai muuta arvokasta vastiketta vastaan.

palvelu viittaa verkkosivustoon.

Palveluntarjoaja tarkoittaa luonnollista tai oikeushenkilöä, joka käsittelee tietoja yhtiön puolesta. Se viittaa kolmansien osapuolten yrityksiin tai yksityishenkilöihin, joita yhtiö palvelee palvelun helpottamiseksi, palvelun tarjoamiseksi yrityksen puolesta, palveluun liittyvien palvelujen suorittamiseksi tai yrityksen avuksi palvelun käytön analysoinnissa. GDPR: ssä palveluntarjoajia pidetään tietojenkäsittelijöinä.

Kolmannen osapuolen sosiaalisen median palvelu viittaa mihin tahansa verkkosivustoon tai mihin tahansa sosiaalisen verkoston verkkosivustoon, jonka kautta käyttäjä voi kirjautua sisään tai luoda tilin palvelun käyttämiseksi.

Käyttötiedot viittaa automaattisesti kerättyihin tietoihin, joko palvelun käytöstä tai itse palveluinfrastruktuurista tuotettuihin tietoihin (esimerkiksi sivukäynnin kesto).

Verkkosivu viittaa Modern Campground, johon pääsee https://moderncampground.com

Voit tarkoittaa henkilöä, joka käyttää palvelua tai käyttää sitä, tai yritystä tai muuta oikeushenkilöä, jonka puolesta kyseinen henkilö käyttää tai käyttää palvelua tapauksen mukaan.

GDPR: n (General Data Protection Regulation) mukaan Sinua voidaan kutsua rekisteröidyksi tai käyttäjäksi, koska olet Palvelua käyttävä henkilö.

Henkilötietojesi kerääminen ja käyttö

Kerättyjen tietojen tyypit

Henkilötiedot

Palvelumme käytön aikana saatamme pyytää Sinua antamaan meille tiettyjä henkilökohtaisia ​​tietoja, joita voidaan käyttää sinuun yhteyttä tai tunnistamiseen. Henkilökohtaisesti tunnistettavat tiedot voivat sisältää, mutta ei rajoitu niihin:

Sähköpostiosoite

Etunimi ja sukunimi

Puhelinnumero

Osoite, valtio, maakunta, postinumero, kaupunki

Pankkitilitiedot palvelun tuotteiden ja / tai palveluiden maksamiseksi

Käyttötiedot

Kun maksat tuotteesta ja / tai palvelusta pankkisiirrolla, saatamme pyytää sinua toimittamaan tietoja tämän tapahtuman helpottamiseksi ja henkilöllisyytesi vahvistamiseksi. Tällaiset tiedot voivat sisältää rajoituksetta:

  • Syntymäaika
  • Passi tai kansallinen henkilökortti
  • Pankkikorttitili
  • Muita tietoja, jotka linkittävät sinut osoitteeseen

Käyttötiedot

Käyttötiedot kerätään automaattisesti Palvelua käytettäessä.

Käyttötiedot voivat sisältää tietoja, kuten laitteesi Internet-protokollan osoite (esim. IP-osoite), selaimen tyypin, selaimen version, vierailemamme palvelumme sivut, vierailun ajan ja päivämäärän, näillä sivuilla vietetyn ajan, ainutlaatuisen laitteen tunnisteet ja muut diagnostiikkatiedot.

Kun käytät palvelua mobiililaitteella tai sen kautta, saatamme kerätä tiettyjä tietoja automaattisesti, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, käyttämäsi mobiililaitteen tyyppi, mobiililaitteesi yksilöllinen tunnus, mobiililaitteesi IP-osoite, matkapuhelimesi käyttöjärjestelmä, käyttämäsi mobiili-Internet-selaimen tyyppi, yksilölliset laitetunnisteet ja muut diagnoositiedot.

Voimme myös kerätä tietoja, jotka selaimesi lähettää aina kun vierailet Palvelumme tai kun käytät Palvelua mobiililaitteen tai sen kautta.

Tiedot kolmannen osapuolen sosiaalisen median palveluista

Yritys sallii sinun luoda tilin ja kirjautua sisään palvelun käyttämistä varten seuraavien kolmansien osapuolten sosiaalisen median palveluiden kautta:

  • google
  • Facebook
  • Twitter

Jos päätät rekisteröityä kolmannen osapuolen sosiaalisen median palvelun kautta tai annat meille muutoin pääsyn siihen, voimme kerätä henkilötietoja, jotka on jo liitetty kolmannen osapuolen sosiaalisen median palvelun tiliin, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, toimintasi tai kyseiseen tiliin liittyvä yhteystietoluettelo.

Sinulla voi olla myös mahdollisuus jakaa lisätietoja yrityksen kanssa kolmannen osapuolen sosiaalisen median palvelun tililläsi. Jos päätät antaa tällaisia ​​tietoja ja henkilötietoja rekisteröinnin aikana tai muuten, annat yritykselle luvan käyttää, jakaa ja tallentaa niitä tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Seurantatekniikat ja evästeet

Käytämme evästeitä ja vastaavia seurantatekniikoita seurataksemme Palvelumme toimintaa ja tallentaaksemme tiettyjä tietoja. Seurantatekniikoita ovat majakat, tunnisteet ja komentosarjat tietojen keräämiseksi ja seuraamiseksi sekä palvelumme parantamiseksi ja analysoimiseksi. Käyttämämme tekniikat voivat sisältää:

  • Evästeet tai selainevästeet. Eväste on pieni laitteellesi sijoitettu tiedosto. Voit kehottaa selainta kieltäytymään kaikista evästeistä tai ilmoittamaan, kun eväste lähetetään. Jos et hyväksy evästeitä, et kuitenkaan välttämättä pysty käyttämään joitain Palvelumme osia. Palvelumme saattaa käyttää evästeitä, ellet ole säätänyt selaimesi asetuksia niin, että se hylkää evästeet.
  • Flash-evästeet. Tietyt Palvelumme ominaisuudet saattavat käyttää paikallisia tallennettuja esineitä (tai Flash-evästeitä) tietojen keräämiseen ja tallentamiseen mieltymyksistäsi tai toiminnastasi Palvelumme. Flash-evästeitä ei hallinnoida samat selainasetukset kuin selainevästeissä. Lisätietoja Flash-evästeiden poistamisesta on kohdassa "Missä voin muuttaa paikallisten jaettujen objektien poistamisen tai poistamisen asetuksia?" saatavilla https://helpx.adobe.com/flash-player/kb/disable-local-shared-objects-flash.html#main_Where_can_I_change_the_settings_for_disabling__or_deleting_local_shared_objects_
  • Web-majakat. Tietyt palvelumme osiot ja sähköpostit voivat sisältää pieniä sähköisiä tiedostoja, joita kutsutaan verkkojäljitteiksi (joita kutsutaan myös selkeiksi gifeiksi, pikselitunnisteiksi ja yhden pikselin gifeiksi), joiden avulla yritys voi esimerkiksi laskea käyttäjiä, jotka ovat käyneet näillä sivuilla tai avannut sähköpostin ja muita siihen liittyviä verkkosivustotilastoja varten (esimerkiksi tietyn osan suosion tallentaminen sekä järjestelmän ja palvelimen eheyden tarkistaminen).

Evästeet voivat olla "Pysyviä" tai "Istunto". Pysyvät evästeet pysyvät henkilökohtaisella tietokoneellasi tai mobiililaitteellasi, kun siirryt offline-tilaan, kun taas istuntoevästeet poistetaan heti, kun suljet verkkoselaimesi. Voit oppia lisää evästeistä täältä: Kaikki evästeistä Ehdot-syötteen avulla.

Käytämme sekä istunto- että pysyviä evästeitä seuraaviin tarkoituksiin:

Tarvittavat / välttämättömät evästeet

Tyyppi: Istuntoevästeet

Hallinnoi: Me

Tarkoitus: Nämä evästeet ovat välttämättömiä tarjoamaan sinulle verkkosivuston kautta saatavissa olevia palveluita ja mahdollistamaan joidenkin sen ominaisuuksien käyttäminen. Ne auttavat käyttäjien todentamisessa ja estävät käyttäjätilien vilpillisen käytön. Ilman näitä evästeitä palveluita, joita olet pyytänyt, ei voida tarjota, ja me käytämme näitä evästeitä vain tarjoamaan sinulle näitä palveluja.

Evästeiden käytännöt / ilmoitusten hyväksymis evästeet

Tyyppi: Pysyvät evästeet

Hallinnoi: Me

Tarkoitus: Nämä evästeet tunnistavat, ovatko käyttäjät hyväksyneet evästeiden käytön verkkosivustolla.

Toiminnallisuus Evästeet

Tyyppi: Pysyvät evästeet

Hallinnoi: Me

Tarkoitus: Nämä evästeet antavat meille mahdollisuuden muistaa valinnat, jotka teet käyttäessäsi verkkosivustoa, kuten muistaa kirjautumistietosi tai kieli-asetukset. Näiden evästeiden tarkoituksena on tarjota sinulle henkilökohtaisempi kokemus ja välttää sinun joutuvan antamasta valintasi uudelleen joka kerta, kun käytät verkkosivustoa.

Seuranta- ja suorituskykyevästeet

Tyyppi: Pysyvät evästeet

Hallinnoi: Kolmannet osapuolet

Tarkoitus: Näitä evästeitä käytetään seuraamaan tietoja verkkosivuston liikenteestä ja siitä, miten käyttäjät käyttävät verkkosivustoa. Näiden evästeiden kautta kerätyt tiedot voivat suoraan tai epäsuorasti tunnistaa sinut yksittäisenä kävijänä. Tämä johtuu siitä, että kerätyt tiedot linkitetään tyypillisesti salanimeiseen tunnisteeseen, joka liittyy laitteeseen, jolla käytät verkkosivustoa. Voimme käyttää näitä evästeitä myös verkkosivuston uusien sivujen, ominaisuuksien tai uusien toimintojen testaamiseen nähdäksesi, miten käyttäjät reagoivat niihin.

Kohdistus- ja mainosevästeet

Tyyppi: Pysyvät evästeet

Hallinnoi: Kolmannet osapuolet

Tarkoitus: Nämä evästeet seuraavat sinun selaamistottumuksiasi, jotta voimme näyttää mainontaa, joka todennäköisesti kiinnostaa sinua. Nämä evästeet käyttävät tietoja selaushistoriastasi ryhmittääkseen sinut muiden käyttäjien kanssa, joilla on samanlaisia ​​kiinnostuksen kohteita. Näiden tietojen ja kolmannen osapuolen mainostajien luvalla kolmannen osapuolen mainostajat voivat sijoittaa evästeitä, jotta he voivat näyttää mainoksia, joiden uskomme olevan merkityksellisiä kiinnostuksesi kohteiden kannalta ollessasi kolmansien osapuolten verkkosivustoilla.

Lisätietoja käyttämistämme evästeistä ja evästeitä koskevista valinnoista saat käymällä evästeiden käytännössä tai tietosuojakäytäntömme Evästeet-osiossa.

Henkilötietojesi käyttö

Yhtiö voi käyttää henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • Palvelun tarjoaminen ja ylläpito, mukaan lukien palvelumme käytön seuraamiseen.
  • Tilisi hallinta: hallita rekisteröintisi Palvelun käyttäjäksi. Antamasi henkilötiedot voivat antaa sinulle pääsyn Palvelun eri toimintoihin, joita sinulla on rekisteröidynä käyttäjänä.
  • Sopimuksen toteuttamiseksi: ostamasi tuotteiden, tavaroiden tai palveluiden tai minkä tahansa muun kanssa palvelun kautta tehdyn sopimuksen, kehittämisen, noudattamisen ja sitoutumisen.
  • Yhteydenotto sinuun: Voit ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse, puhelulla, tekstiviestillä tai muulla vastaavalla sähköisen viestinnän muodolla, kuten mobiilisovelluksen push-ilmoitukset toiminnallisuuteen, tuotteisiin tai sopimuspalveluihin liittyvistä päivityksistä tai informatiivisesta viestinnästä, mukaan lukien tietoturvapäivitykset, tarvittaessa tai kohtuullisella tavalla niiden toteuttamiseksi.
  • Tarjota sinulle jossa on uutisia, erikoistarjouksia ja yleisiä tietoja muista tarjoamistamme tavaroista, palveluista ja tapahtumista, jotka ovat samanlaisia ​​kuin mitä olet jo ostanut tai kysynyt, ellet ole valinnut olla vastaanottamatta sellaista tietoa.
  • Pyyntöjen hallinta: Osallistua ja hallita meille esittämiäsi pyyntöjä.
  • Toimittamaan kohdennettua mainontaa sinulle: Voimme käyttää tietojasi kehittääksemme ja näyttääksemme sisältöä ja mainoksia (ja työskennellä kolmansien osapuolien toimittajien kanssa), jotka on räätälöity kiinnostuksesi kohteisiisi ja/tai sijaintiisi ja mitataksemme sen tehokkuutta.
  • Yrityssiirrot: Voimme käyttää tietojasi arvioimaan tai toteuttamaan sulautumista, luovuttamista, uudelleenjärjestelyjä, uudelleenjärjestelyjä, purkamisia tai joidenkin tai kaikkien omaisuutemme muuta myyntiä tai siirtoa joko jatkuvana toimintana tai osana konkurssia, selvitystilaa tai vastaavaa menettelyä, jossa siirretyn omaisuuden joukossa ovat Palvelumme käyttäjiä koskevat hallussa olevat henkilötiedot.
  • Muihin tarkoituksiin: Voimme käyttää tietojasi muihin tarkoituksiin, kuten tietojen analysointiin, käyttötrendien tunnistamiseen, myynninedistämiskampanjoidemme tehokkuuden määrittämiseen sekä palvelumme, tuotteidemme, palveluidemme, markkinointimme ja kokemuksesi arviointiin ja parantamiseen.

Voimme jakaa henkilötietojasi seuraavissa tilanteissa:

  • Palveluntarjoajien kanssa: Voimme jakaa henkilötietojasi Palveluntarjoajien kanssa seurataksemme ja analysoidaksemme Palvelumme käyttöä, näyttääksemme sinulle mainoksia Palvelumme tukemiseksi ja ylläpitämiseksi, mainostaaksemme sinulle kolmannen osapuolen verkkosivustoilla sen jälkeen, kun olet vieraillut palvelussamme, maksujen käsittelyä varten, ottaa sinuun yhteyttä.
  • Yrityssiirrot: Voimme jakaa tai siirtää henkilötietojasi sulautumisen, yhtiön omaisuuden myynnin, rahoituksen tai liiketoimintamme tai sen osan hankinnan yhteydessä tai neuvottelujen aikana toiselle yritykselle.
  • Tytäryhtiöiden kanssa: Voimme jakaa tietosi tytäryhtiöidemme kanssa, jolloin vaadimme kyseisiä tytäryhtiöitä kunnioittamaan tätä tietosuojakäytäntöä. Tytäryhtiöihin kuuluvat emoyhtiömme ja muut tytäryhtiöt, yhteisyrityskumppanit tai muut yritykset, joita hallitsemme tai jotka ovat kanssamme yhteisessä määräysvallassa.
  • Liikekumppaneiden kanssa: Voimme jakaa tietosi liikekumppaneidemme kanssa tarjotakseen sinulle tiettyjä tuotteita, palveluita tai tarjouksia.
  • Muiden käyttäjien kanssa: Kun jaat henkilökohtaisia ​​tietoja tai muuten vuorovaikutuksessa julkisissa tiloissa muiden käyttäjien kanssa, kaikki käyttäjät voivat nähdä nämä tiedot ja jakaa niitä julkisesti ulkopuolella. Jos olet vuorovaikutuksessa muiden käyttäjien kanssa tai rekisteröidyt kolmannen osapuolen sosiaalisen median palvelun kautta, kolmannen osapuolen sosiaalisen mediapalvelun yhteystiedot saattavat nähdä nimesi, profiilisi, kuvat ja toiminnan kuvaus. Samoin muut käyttäjät voivat katsella kuvauksia toiminnastasi, olla yhteydessä sinuun ja katsella profiilisi.
  • Suostumuksellasi: Voimme luovuttaa henkilötietojasi mihin tahansa muuhun tarkoitukseen suostumuksellasi.

Henkilötietojesi säilyttäminen

Yhtiö säilyttää henkilötietosi vain niin kauan kuin se on tarpeen tässä tietosuojakäytännössä määriteltyihin tarkoituksiin. Säilytämme ja käytämme henkilötietojasi siinä määrin kuin on tarpeen lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi (esimerkiksi jos meitä vaaditaan säilyttämään tietosi noudattamaan sovellettavia lakeja), ratkaisemaan riidat ja panemaan täytäntöön lailliset sopimuksemme ja toimintamme.

Yhtiö säilyttää myös käyttötiedot sisäisiä analyyseja varten. Käyttödataa säilytetään yleensä lyhyemmän ajan, paitsi jos näitä tietoja käytetään turvallisuuden parantamiseksi tai palvelumme toimivuuden parantamiseksi tai jos meillä on laillinen velvoite säilyttää nämä tiedot pidempään ajanjaksoihin.

Henkilötietojesi siirto

Tietojasi, mukaan lukien Henkilötiedot, käsitellään yhtiön toimistoissa ja muissa paikoissa, joissa käsittelyyn osallistuvat osapuolet sijaitsevat. Tämä tarkoittaa, että nämä tiedot voidaan siirtää - ja ylläpitää - tietokoneille, jotka sijaitsevat osavaltiosi, maakuntasi, maasi tai muun valtion lainkäyttöalueen ulkopuolella, jos tietosuojalait voivat poiketa omasta alueestasi.

Suostumuksesi tähän tietosuojakäytäntöön ja sen jälkeen, kun toimitat tällaisia ​​tietoja, edustavat suostumustasi siirtoon.

Yhtiö ryhtyy kaikkiin kohtuullisesti tarpeellisiin toimiin varmistaakseen, että tietosi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti eikä henkilökohtaisia ​​tietojasi siirretä organisaatioon tai maahan, ellei käytössä ole asianmukaisia ​​valvontatoimia, mukaan lukien Tietosi ja muut henkilökohtaiset tietosi.

Henkilötietojesi paljastaminen

Yrityksen tilisiirrot

Jos yritys osallistuu sulautumiseen, hankintaan tai omaisuuden myyntiin, henkilökohtaisia ​​tietojasi voidaan siirtää. Annamme ilmoituksen ennen henkilökohtaisten tietojen siirtämistä, ja niihin sovelletaan erilaista tietosuojakäytäntöä.

Lainvalvonta

Tietyissä olosuhteissa yritystä voidaan joutua paljastamaan henkilötietosi, jos niin edellytetään laissa tai vastauksena viranomaisten (esim. Tuomioistuimen tai valtion viraston) päteviin pyyntöihin.

Muut lakisääteiset vaatimukset

Yhtiö voi paljastaa henkilötietosi vilpittömässä mielessä, että tällainen toiminta on välttämätöntä:

  • Noudata laillista velvoitetta
  • Suojaa ja puolusta yhtiön oikeuksia tai omaisuutta
  • Estää tai tutkia mahdollisia väärinkäytöksiä Palvelun yhteydessä
  • Suojaa palvelun käyttäjien tai yleisön henkilökohtaista turvallisuutta
  • Suojaa laillista vastuuta vastaan

Henkilötietojesi suojaus

Henkilötietojesi turvallisuus on meille tärkeää, mutta muista, että mikään tiedonsiirtotapa Internetin välityksellä tai elektroninen tallennus ei ole 100% turvallista. Vaikka pyrimme käyttämään kaupallisesti hyväksyttäviä keinoja henkilötietojesi suojaamiseksi, emme voi taata niiden ehdotonta turvallisuutta.

Yksityiskohtaiset tiedot henkilötietojesi käsittelystä

Käyttämämme palveluntarjoajat voivat saada pääsyn henkilötietoihisi. Nämä kolmannen osapuolen toimittajat keräävät, tallentavat, käyttävät, käsittelevät ja siirtävät tietoja toiminnastasi Palvelussamme tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti.

Analytics

Voimme käyttää ulkopuolisia palveluntarjoajia seuraamaan ja analysoimaan palvelumme käyttöä.

Google Analytics

Google Analytics on Googlen tarjoama web-analyysipalvelu, joka seuraa ja raportoi verkkosivuston liikennettä. Google käyttää kerättyjä tietoja seurata ja valvoa Palvelun käyttöä. Nämä tiedot jaetaan muiden Googlen palveluiden kanssa. Google voi käyttää kerättyjä tietoja oman mainosverkostonsa mainostekniikoihin ja mukauttamiseen.

Voit jättää käyttämäsi toiminnon käyttöön Google Analyticsin käyttöön asettamalla Google Analyticsin opt-out-selaimen lisäosan. Lisäosalla estetään Google Analyticsin JavaScript (ga.js, analytics.js ja dc.js) tietojen jakaminen Google Analyticsin kanssa vierailujen toiminnasta.

Lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöistä on Googlen tietosuoja- ja käyttöehdot -sivulla: https://policies.google.com/privacy

mainonta

Saatamme käyttää Palveluntarjoajia näyttääksemme sinulle mainoksia Palvelumme tukemiseksi ja ylläpitämiseksi.

Google AdSense ja DoubleClick -eväste

Google käyttää kolmannen osapuolen toimittajina evästeitä palvelunsa mainosten näyttämiseen. Googlen DoubleClick-evästeen käyttö antaa sen ja sen kumppaneille mahdollisuuden näyttää mainoksia käyttäjillemme heidän vierailunsa perusteella Palvelumme tai muihin Internet-sivustoihin.

Voit kieltäytyä DoubleClick-evästeen käytöstä kiinnostuksiin perustuvassa mainonnassa käymällä Google-mainosasetusten verkkosivulla: http://www.google.com/ads/preferences/

Email Marketing

Voimme käyttää henkilötietojasi ottaaksemme sinuun yhteyttä uutiskirjeitä, markkinointi- tai markkinointimateriaaleja ja muuta tietoa, joka saattaa kiinnostaa sinua. Voit kieltäytyä vastaanottamasta mitään tai kaikkia näitä viestejä meiltä seuraamalla tilaamispalkkiolinkkiä tai ohjeita, jotka ovat lähettämässämme sähköpostissa, tai ottamalla meihin yhteyttä.

Voimme käyttää sähköpostimarkkinointipalveluntarjoajia hallita ja lähettää sinulle sähköpostia.

Tippua

Heidän tietosuojakäytäntönsä on nähtävissä osoitteessa https://www.drip.com/privacy

Maksut

Voimme tarjota maksettuja tuotteita ja / tai palveluja Palvelussa. Tällöin voimme käyttää maksujen käsittelyyn kolmansien osapuolten palveluja (esim. Maksuprosessorit).

Emme tallenna tai kerää maksukorttisi tietoja. Nämä tiedot toimitetaan suoraan kolmannen osapuolen maksunkäsittelijöille, joiden henkilötietojesi käyttöä ohjaa heidän tietosuojakäytäntönsä. Nämä maksuprosessorit noudattavat PCI-DSS: n asettamia standardeja, joita hallinnoi PCI Security Standards Council, joka on sellaisten tuotemerkkien kuten Visa, Mastercard, American Express ja Discover yhteistyö. PCI-DSS-vaatimukset auttavat varmistamaan maksutietojen turvallisen käsittelyn.

Raita

Heidän tietosuojakäytäntönsä on nähtävissä osoitteessa https://stripe.com/us/privacy

PayPal

Heidän tietosuojakäytäntönsä on nähtävissä osoitteessa https://www.paypal.com/webapps/mpp/ua/privacy-full

Kun käytät Palveluamme tuotteen ja/tai palvelun maksamiseen pankkisiirrolla, voimme pyytää sinua antamaan tietoja tämän tapahtuman helpottamiseksi ja henkilöllisyytesi vahvistamiseksi.

Käyttäytymiseen perustuva uudelleenmarkkinointi

Yritys käyttää uudelleenmarkkinointipalveluita mainostaakseen sinulle sen jälkeen, kun olet käyttänyt palveluamme tai vieraillut. Me ja kolmannen osapuolen toimittajamme käytämme evästeitä ja ei-evästetekniikoita auttaaksemme meitä tunnistamaan laitteesi ja ymmärtämään, kuinka käytät palveluamme, jotta voimme parantaa palveluamme vastaamaan kiinnostuksen kohteitasi ja tarjota sinulle mainoksia, jotka todennäköisesti kiinnostavat enemmän sinulle.

Nämä kolmannen osapuolen toimittajat keräävät, tallentavat, käyttävät, käsittelevät ja siirtävät tietoja toiminnastasi Palvelussamme tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti, jotta voimme:

  • Mittaa ja analysoi liikennettä ja selaustoimintaa palvelussamme
  • Näytä tuotteidemme ja/tai palveluidemme mainoksia sinulle kolmannen osapuolen verkkosivustoilla tai sovelluksissa
  • Mittaa ja analysoi mainoskampanjoidemme tehokkuutta

Jotkut näistä kolmannen osapuolen toimittajista voivat käyttää ei-evästetekniikoita, joihin evästeitä estävät selaimen asetukset eivät välttämättä vaikuta. Selaimesi ei ehkä salli sinun estää tällaisia ​​tekniikoita. Voit käyttää seuraavia kolmannen osapuolen työkaluja kieltäytyäksesi keräämästä ja käyttämästä tietoja kiinnostuksiin perustuvan mainonnan tarjoamiseen:

Voit kieltäytyä kaikesta personoidusta mainonnasta ottamalla käyttöön mobiililaitteesi tietosuojaominaisuudet, kuten Limit Ad Tracking (iOS) ja Opt Out of Ads Personalization (Android). Katso lisätietoja Mobiililaitteesi ohjejärjestelmästä.

Saatamme jakaa tietoja, kuten hajautettuja sähköpostiosoitteita (jos saatavilla) tai muita Palvelussamme kerättyjä online-tunnisteita, näiden kolmannen osapuolen toimittajien kanssa. Tämän ansiosta kolmannen osapuolen toimittajamme voivat tunnistaa ja toimittaa sinulle mainoksia eri laitteissa ja selaimissa. Lisätietoja näiden kolmannen osapuolen toimittajien käyttämistä teknologioista ja niiden laitteiden välisistä ominaisuuksista on alla lueteltujen kunkin toimittajan tietosuojakäytännössä.

Käyttämämme kolmannen osapuolen toimittajat ovat:

Google-mainokset (AdWords)

Google Ads (AdWords) -markkinointipalvelun tarjoaa Google Inc.

Voit poistaa Google Analyticsin käytöstä näyttömainoksissa ja muokata Google Display -verkoston mainoksia käymällä Google-mainosten asetukset -sivulla: http://www.google.com/settings/ads

Google suosittelee myös Google Analyticsin opt-out -selaimen lisäosan asentamista - https://tools.google.com/dlpage/gaoptout - verkkoselaimellesi. Google Analyticsin käytöstäpoistoselaimen lisäosa tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden estää tietojen keräämistä ja käyttöä Google Analyticsissa.

Lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöistä on Googlen tietosuoja- ja käyttöehdot -sivulla: https://policies.google.com/privacy

Bing-mainosten uudelleenmarkkinointi

Bing Ads -uudelleenmarkkinointipalvelun tarjoaa Microsoft Inc.

Voit poistaa Bing Adsin kiinnostuksiin perustuvat mainokset käytöstä noudattamalla heidän ohjeitaan: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

Voit oppia lisää Microsoftin tietosuojakäytännöistä ja -käytännöistä käymällä niiden tietosuojakäytäntö -sivulla: https://privacy.microsoft.com/en-us/PrivacyStatement

Twitter

Twitter-uudelleenmarkkinointipalvelua tarjoaa Twitter Inc.

Voit poistaa käytöstä Twitterin aihepiiriin perustuvista mainoksista seuraamalla heidän ohjeitaan: https://support.twitter.com/articles/20170405

Saat lisätietoja Twitterin tietosuojakäytännöistä ja käytännöistä vierailemalla heidän tietosuojakäytäntöjen sivulla: https://twitter.com/privacy

Facebook

Facebookin uudelleenmarkkinointipalvelua tarjoaa Facebook Inc.

Voit oppia lisää aihepiiriin perustuvasta mainonnasta Facebookista käymällä tällä sivulla: https://www.facebook.com/help/516147308587266

Voit kieltäytyä Facebookin kiinnostuksen kohteisiin perustuvista mainoksista noudattamalla näitä Facebookin ohjeita: https://www.facebook.com/help/568137493302217

Facebook noudattaa Digitaalisen mainonnan liittouman perustamaa käyttäytymiseen tähtäävän verkkomainonnan itsesääntelyperiaatteita. Voit myös luopua Facebookista ja muista osallistuvista yrityksistä Yhdysvalloissa sijaitsevan Digital Advertising Alliancen kautta http://www.aboutads.info/choices/, Kanadan Digitaalisen mainonnan liitto Kanadassa http://youradchoices.ca/ tai European Interactive Digital Advertising Alliance Euroopassa http://www.youronlinechoices.eu/, tai poista käytöstä mobiililaitteesi asetuksia.

Lisätietoja Facebookin tietosuojakäytännöistä on Facebookin tietosuojakäytännössä: https://www.facebook.com/privacy/explanation

AdRoll

AdRoll-uudelleenmarkkinointipalvelun tarjoaa NextRoll, Inc.

Voit kieltäytyä AdRoll-uudelleenmarkkinoinnista käymällä tällä AdRoll-mainosasetukset-verkkosivulla: http://info.evidon.com/pub_info/573?v=1&nt=1&nw=false tai Henkilökohtaisen mainonnan kieltäytymissivu: https://help.adroll.com/hc/en-us/articles/216599538-Opting-Out-of-Personalized-Advertising

Jos asut Kaliforniassa, lue "Tiedot vain Kalifornian asukkaille" NextRoll, Inc:n tietosuojakäytännöstä: https://www.nextroll.com/privacy#service-13

Lisätietoja AdRollin tietosuojakäytännöistä on NextRoll, Inc:n tietosuojakäytännön verkkosivulla: https://www.nextroll.com/privacy

Käyttö, suorituskyky ja sekalaiset

Saatamme käyttää ulkopuolisia palveluntarjoajia tarjoamaan palvelumme parempaa parantamista.

Näkymätön reCAPTCHA

Käytämme näkymätöntä captcha-palvelua nimeltä reCAPTCHA. reCAPTCHA on Google.

ReCAPTCHA-palvelu voi kerätä tietoja sinulta ja laitteeltasi turvallisuussyistä.

ReCAPTCHA: n keräämiä tietoja pidetään Googlen tietosuojakäytännön mukaisesti: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

Google Places

Google Places on palvelu, joka palauttaa tietoja paikoista HTTP-pyyntöjen avulla. Sitä ylläpitää Google

Google Places -palvelu voi kerätä tietoja sinulta ja laitteeltasi turvallisuussyistä.

Google Placesin keräämiä tietoja säilytetään Googlen tietosuojakäytännön mukaisesti: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

GDPR-tietosuoja

Oikeusperusta henkilötietojen käsittelylle GDPR: n mukaisesti

Voimme käsitellä henkilötietoja seuraavin ehdoin:

  • suostumus: Olet antanut suostumuksesi henkilötietojen käsittelyyn yhtä tai useampaa erityistä tarkoitusta varten.
  • Sopimuksen täytäntöönpano: Henkilötietojen antaminen on välttämätöntä kanssasi tehdyn sopimuksen ja/tai sopimusta edeltävien velvoitteiden täyttämiseksi.
  • Lailliset velvoitteet: Henkilötietojen käsittely on välttämätöntä Yhtiön lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi.
  • Tärkeät kiinnostuksen kohteet: Henkilötietojen käsittely on tarpeen sinun tai toisen luonnollisen henkilön elintärkeiden etujen suojelemiseksi.
  • Yleiset edut: Henkilötietojen käsittely liittyy tehtävään, joka suoritetaan yleisen edun vuoksi tai yhtiölle kuuluvaa julkista valtaa käytettäessä.
  • Lailliset edut: Henkilötietojen käsittely on välttämätöntä Yhtiön oikeutettujen etujen toteuttamiseksi.

Joka tapauksessa yritys auttaa mielellään selventämään käsittelyyn sovellettavaa oikeusperustaa ja erityisesti sitä, onko henkilötietojen toimittaminen lakisääteinen vai sopimusvaatimus vai vaatimus sopimuksen tekemiseksi.

Oikeutesi GDPR: n nojalla

Yritys sitoutuu kunnioittamaan henkilötietojesi luottamuksellisuutta ja takaamaan, että voit käyttää oikeuksiasi.

Sinulla on tämän tietosuojakäytännön ja lain nojalla oikeus, jos olet EU:n alueella:

  • Pyydä pääsyä henkilötietoihisi. Oikeus käyttää, päivittää tai poistaa tietoja, jotka meillä on sinusta. Aina kun mahdollista, voit käyttää, päivittää tai pyytää henkilötietojesi poistamista suoraan tilisi asetusosiossa. Jos et pysty suorittamaan näitä toimia itse, ota yhteyttä meihin auttamaan sinua. Tämän ansiosta voit myös saada kopion hallussamme olevista henkilötiedoistasi.
  • Pyydä oikaisemaan henkilötietoja, joita meillä on sinusta. Sinulla on oikeus saada kaikki hallussamme olevat sinua koskevat puutteelliset tai epätarkat tiedot oikaistaan.
  • Vastustaa henkilötietojesi käsittelyä. Tämä oikeus on olemassa, kun luotamme oikeutettuun etuun käsittelymme oikeudellisena perustana ja sinun erityisessä tilanteessasi on jotain, minkä vuoksi haluat vastustaa henkilötietojesi käsittelyä tällä perusteella. Sinulla on myös oikeus vastustaa sitä, missä käsittelemme henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin.
  • Pyydä henkilötietojesi poistamista. Sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan tai poistamaan henkilötietoja, kun meillä ei ole hyvää syytä jatkaa niiden käsittelyä.
  • Pyydä henkilötietojesi siirtoa. Toimitamme sinulle tai valitsemallesi kolmannelle osapuolelle henkilötietosi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä, koneellisesti luettavassa muodossa. Huomaa, että tämä oikeus koskee vain automatisoituja tietoja, joiden käyttöön annoit alun perin suostumuksesi tai joissa käytimme tietoja sopimuksen tekemiseen kanssasi.
  • Peruuta suostumuksesi. Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi henkilötietojesi käyttöön. Jos peruutat suostumuksesi, emme ehkä pysty tarjoamaan sinulle pääsyä tiettyihin Palvelun toimintoihin.

GDPR: n tietosuojaoikeuksien käyttäminen

Voit käyttää pääsy-, oikaisu-, peruutus- ja vastustusoikeuksiasi ottamalla meihin yhteyttä. Huomaa, että voimme pyytää sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi ennen kuin vastaamme tällaisiin pyyntöihin. Jos teet pyynnön, yritämme parhaamme vastata sinulle mahdollisimman pian.

Sinulla on oikeus valittaa tietosuojaviranomaiselle henkilötietojesi keräämisestä ja käytöstä. Jos olet Euroopan talousalueella (EEA), ota yhteyttä paikalliseen tietosuojaviranomaiseen ETA: ssa.

Facebook-fanisivu

Facebook-fanisivun rekisterinpitäjä

Yritys on Palvelun käytön aikana kerättyjen henkilötietojesi rekisterinpitäjä. Facebook-fanisivun ylläpitäjänä https://facebook.com/moderncampground, Yhtiö ja Facebookin sosiaalisen verkoston ylläpitäjä ovat yhteisiä rekisterinpitäjiä.

Yhtiö on tehnyt Facebookin kanssa sopimuksia, joissa määritellään muun muassa Facebook-fanisivun käyttöehdot. Nämä ehdot perustuvat enimmäkseen Facebookin käyttöehtoihin: https://www.facebook.com/terms.php

Käy Facebookin tietosuojakäytännössä https://www.facebook.com/policy.php lisätietoja siitä, miten Facebook hallinnoi henkilötietoja, tai ota yhteyttä Facebookiin verkossa tai postitse: Facebook, Inc. ATTN, Privacy Operations, 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, Yhdysvallat.

Facebook Insights

Käytämme Facebook Insights -toimintoa Facebook-fanisivun toiminnan yhteydessä ja GDPR: n perusteella anonymisoitujen tilastotietojen saamiseksi käyttäjistämme.

Tätä varten Facebook sijoittaa evästeen käyttäjän Facebook-fanisivullamme vierailevan käyttäjän laitteeseen. Jokainen eväste sisältää yksilöllisen tunnistekoodin ja pysyy aktiivisena kahden vuoden ajan, paitsi jos se poistetaan ennen tämän jakson loppua.

Facebook vastaanottaa, tallentaa ja käsittelee evästeeseen tallennetut tiedot, varsinkin kun käyttäjä vierailee Facebook-palveluissa, palveluissa, joita muut Facebook-fanisivun jäsenet tarjoavat, ja muiden Facebook-palveluja käyttävien yritysten palveluissa.

Lisätietoja Facebookin tietosuojakäytännöistä on Facebookin tietosuojakäytännössä: https://www.facebook.com/privacy/explanation

CCPA-tietosuoja

Tämä Kalifornian asukkaiden tietosuojailmoitusosa täydentää tietosuojakäytäntömme sisältämiä tietoja ja koskee vain kaikkia vierailijoita, käyttäjiä ja muita Kalifornian osavaltiossa asuvia.

Kerättyjen henkilötietojen luokat

Keräämme tietoja, jotka tunnistavat, liittyvät, kuvaavat, viittaavat, voidaan liittää tai voidaan kohtuudella liittää suoraan tai välillisesti tiettyyn kuluttajaan tai laitteeseen. Seuraavassa on luettelo henkilötietojen luokista, joita voimme kerätä tai olla kerätty Kalifornian asukkailta viimeisen kahdentoista (12) kuukauden aikana.

Huomaa, että alla olevassa luettelossa annetut luokat ja esimerkit ovat CCPA: ssa määriteltyjä. Tämä ei tarkoita sitä, että me itse olisimme keränneet kaikki esimerkit kyseisestä henkilötietoluokasta, mutta heijastaa parhaan tietämyksemme mukaan hyvässä uskossamme, että osa kyseisestä luokasta olevista tiedoista on mahdollisesti kerätty ja saatettu kerätä. Esimerkiksi tietyt henkilötietoryhmät kerättäisiin vain, jos toimitat tällaiset henkilötiedot suoraan meille.

Luokka A: Tunnisteet.

Esimerkkejä: oikea nimi, alias, postiosoite, yksilöllinen henkilötunnus, online -tunniste, Internet -protokollaosoite, sähköpostiosoite, tilin nimi, ajokortin numero, passin numero tai muut vastaavat tunnisteet.

Kerätty: Kyllä.

Luokka B: Henkilötietoluokat, jotka on lueteltu Kalifornian asiakirjarekisterissä (Cal. Civ. Code § 1798.80 (e)).

Esimerkkejä: Nimi, allekirjoitus, sosiaaliturvatunnus, fyysiset ominaisuudet tai kuvaus, osoite, puhelinnumero, passin numero, ajokortti tai valtion henkilökortin numero, vakuutuksen numero, koulutus, työ, työhistoria, pankkitilin numero, luottokortin numero , pankkikortin numero tai muut taloudelliset tiedot, lääketieteelliset tiedot tai sairausvakuutustiedot. Jotkut tähän luokkaan kuuluvat henkilötiedot voivat olla päällekkäisiä muiden luokkien kanssa.

Kerätty: Kyllä.

Luokka C: Kalifornian tai liittovaltion lain mukaiset suojatut luokitusominaisuudet.

Esimerkkejä: Ikä (40 vuotta tai vanhempi), rotu, väri, syntyperä, kansallinen alkuperä, kansalaisuus, uskonto tai uskonto, siviilisääty, sairaus, fyysinen tai henkinen vamma, sukupuoli (mukaan lukien sukupuoli, sukupuoli -identiteetti, sukupuolen ilmaisu, raskaus tai synnytys) ja niihin liittyvät sairaudet), seksuaalinen suuntautuminen, veteraani- tai sotilasasema, geneettiset tiedot (mukaan lukien perinnölliset geneettiset tiedot).

Kerätty: Ei.

Luokka D: Kaupalliset tiedot.

Esimerkkejä: Ostettujen tai harkittujen tuotteiden tai palveluiden tietueet ja historia.

Kerätty: Kyllä.

Luokka E: Biometriset tiedot.

Esimerkkejä: Geneettiset, fysiologiset, käyttäytymiseen liittyvät ja biologiset ominaisuudet tai toimintamallit, joita käytetään mallin tai muun tunnisteen tai tunnistetietojen, kuten sormenjälkien, kasvojentunnistusten ja puhejälkien, iiriksen tai verkkokalvon skannauksen, näppäimen painalluksen, kävelyn tai muiden fyysisten kuvioiden poimimiseen ja uni-, terveys- tai liikuntatiedot.

Kerätty: Ei.

Luokka F: Internet tai muu vastaava verkkotoiminta.

Esimerkkejä: Vuorovaikutus palvelumme tai mainoksen kanssa.

Kerätty: Kyllä.

Luokka G: Maantieteelliset paikannustiedot.

Esimerkkejä: Arvioitu fyysinen sijainti.

Kerätty: Ei.

Luokka H: Aistitiedot.

Esimerkkejä: ääni-, elektroniset, visuaaliset, lämpö-, haju- tai vastaavat tiedot.

Kerätty: Ei.

Luokka I: Ammatilliset tai työhön liittyvät tiedot.

Esimerkkejä: Nykyinen tai aiempi työhistoria tai suoritusarvioinnit.

Kerätty: Ei.

Luokka J: Muut kuin julkiset koulutustiedot (Family Educational Rights and Privacy Act (20 USC § 1232g, 34 CFR Part 99)).

Esimerkkejä: Koulutusrekisterit, jotka liittyvät suoraan oppilaaseen ja joita ylläpitää oppilaitos tai sen puolesta toimiva osapuoli, kuten arvosanat, opintosuoritusotteet, luokkalistat, opiskelijoiden aikataulut, opiskelijoiden tunnukset, opiskelijoiden taloudelliset tiedot tai oppilaiden kurinpitotiedot.

Kerätty: Ei.

Kategoria K: Muista henkilökohtaisista tiedoista saadut viittaukset.

Esimerkkejä: Profiili, joka heijastaa henkilön mieltymyksiä, ominaisuuksia, psykologisia suuntauksia, taipumuksia, käyttäytymistä, asenteita, älykkyyttä, kykyjä ja kykyjä.

Kerätty: Ei.

CCPA: n mukaan henkilökohtaisiin tietoihin eivät kuulu:

  • Julkisesti saatavilla olevat tiedot hallituksen rekistereistä
  • Tunnistetut tai kootut kuluttajatiedot
  • CCPA: n soveltamisalan ulkopuolelle jäävät tiedot, kuten:
  • Terveys- tai lääketieteelliset tiedot, jotka kuuluvat vuoden 1996 sairausvakuutusten siirrettävyys- ja vastuuvelvollisuuslain (HIPAA) ja Kalifornian luottamuksellisuutta koskevien tietojen lain (CMIA) tai kliinisten tutkimustietojen piiriin
  • Henkilötiedot, jotka kuuluvat tiettyjen alakohtaisten tietosuojalakien, kuten Fair Credit Reporting Act (FRCA), Gramm-Leach-Bliley Act (GLBA) tai California Financial Information Privacy Act (FIPA), ja kuljettajan yksityisyyden suojaa koskevan lain 1994 piiriin

Henkilötietojen lähteet

Hankkimme yllä luetellut henkilökohtaiset tiedot seuraavista lähteistä:

  • Suoraan sinulta. Esimerkiksi Palvelussamme täyttämistäsi lomakkeista, Palvelumme kautta ilmaisemistasi tai antamistasi asetuksista tai Palvelussamme tehdyistä ostoksistasi.
  • Epäsuorasti sinulta. Esimerkiksi tarkkailemalla toimintaasi palvelussamme.
  • Automaattisesti sinulta. Esimerkiksi evästeiden avulla, jotka me tai Palveluntarjoajamme asettavat laitteellesi, kun navigoit palvelussamme.
  • Palveluntarjoajilta. Esimerkiksi kolmannen osapuolen toimittajat valvomaan ja analysoimaan Palvelumme käyttöä, kolmannen osapuolen toimittajat tarjoamaan mainoksia Palvelussamme, kolmannen osapuolen toimittajat toimittamaan kohdennettua mainontaa sinulle, kolmannen osapuolen toimittajat maksujen käsittelyä varten tai muut kolmannet - osapuolitoimittajat, joita käytämme palvelun tarjoamiseen sinulle.

Henkilötietojen käyttö liike- tai kaupallisiin tarkoituksiin

Voimme käyttää tai paljastaa keräämiämme henkilökohtaisia ​​tietoja "liiketoimintatarkoituksiin" tai "kaupallisiin tarkoituksiin" (CCPA: n määritelmän mukaisesti), jotka voivat sisältää seuraavia esimerkkejä:

  • Palvelumme käyttämiseksi ja palvelumme tarjoamiseksi.
  • Tarjotaksemme sinulle tukea ja vastataksemme kysymyksiisi, muun muassa tutkiaksesi ja käsitelläksesi huolenaiheitasi sekä seurataksemme ja parantaaksemme palvelua.
  • Täyttääksesi tai täyttääksesi syyn, jonka annoit tiedot. Jos esimerkiksi jaat yhteystietosi kysyäksesi palvelustamme, käytämme näitä henkilötietoja vastataksemme kyselyysi. Jos annat henkilökohtaisia ​​tietojasi tuotteen tai palvelun ostamiseen, käytämme näitä tietoja maksusi käsittelyyn ja toimituksen helpottamiseen.
  • Vastatakseen lainvalvontapyyntöihin ja sovellettavan lain, tuomioistuimen määräyksen tai valtioneuvoston asettamien vaatimusten mukaisesti.
  • Kuten sinulle on kerrottu henkilötietojasi kerättäessä tai muuten CCPA: ssa.
  • Sisäisiin hallinto- ja tarkastustarkoituksiin.
  • Turvallisuushäiriöiden havaitseminen ja suojaaminen haitalliselta, petolliselta, vilpilliseltä tai laittomalta toiminnalta, mukaan lukien tarvittaessa syytteeseenpano tällaisesta toiminnasta vastuussa oleville.

Huomaa, että yllä olevat esimerkit ovat havainnollistavia eivätkä ole tyhjentäviä. Lisätietoja siitä, miten käytämme näitä tietoja, on kohdassa ”Henkilötietojesi käyttö”.

Jos päätämme kerätä muita henkilökohtaisten tietojen luokkia tai käyttää keräämiämme henkilökohtaisia ​​tietoja olennaisesti erilaisiin, toisiinsa liittymättömiin tai yhteensopimattomiin tarkoituksiin, päivitämme tämän tietosuojakäytännön.

Henkilötietojen paljastaminen liike- tai kaupallisiin tarkoituksiin

Voimme käyttää tai paljastaa ja olla käyttäneet tai paljastaneet viimeisten kahdentoista (12) kuukauden aikana seuraavia henkilökohtaisten tietojen luokkia liike- tai kaupallisiin tarkoituksiin:

  • Luokka A: Tunnisteet
  • Luokka B: Kalifornian asiakasrekisterilaissa luetellut henkilötietoluokat (Cal. Civ. Code § 1798.80 (e))
  • Luokka D: Kaupalliset tiedot
  • Luokka F: Internet tai muu vastaava verkkotoiminta

Huomaa, että yllä luetellut luokat ovat CCPA: ssa määriteltyjä. Tämä ei tarkoita sitä, että kaikki esimerkit kyseisestä henkilötietoluokasta olisi itse asiassa paljastettu, mutta se kuvastaa vilpittömässä mielessämme parhaan tietämyksemme mukaan, että osa kyseisestä luokasta olevista tiedoista saatetaan ja saatettiin julkistaa.

Kun paljastamme henkilötietoja liiketarkoituksessa tai kaupallisessa tarkoituksessa, teemme sopimuksen, joka kuvaa tarkoituksen ja vaatii vastaanottajaa pitämään nämä henkilötiedot luottamuksellisina ja olemaan käyttämättä niitä mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin sopimuksen täyttämiseen.

Henkilötietojen myynti

CCPA: n määritelmän mukaisesti "myydä" ja "myynti" tarkoittavat kuluttajan henkilökohtaisten tietojen myyntiä, vuokraamista, luovuttamista, paljastamista, levittämistä, asettamista saataville, siirtämistä tai muutoin viestintää suullisesti, kirjallisesti tai sähköisesti tai muulla tavalla. liiketoiminta kolmannelle osapuolelle arvokasta vastiketta vastaan. Tämä tarkoittaa, että olemme ehkä saaneet jonkinlaista hyötyä henkilökohtaisten tietojen jakamisesta, mutta emme välttämättä rahallista hyötyä.

Huomaa, että alla luetellut luokat ovat CCPA: ssa määriteltyjä. Tämä ei tarkoita, että kaikki esimerkit kyseisestä henkilötietoluokasta olisivat itse asiassa myyty, mutta heijastaa parhaan tietämyksemme mukaan hyvässä uskossamme, että osa kyseisestä luokasta olevista tiedoista saatetaan jakaa ja on saatettu jakaa vastineeksi .

Saatamme myydä ja olla myyneet viimeisten kahdentoista (12) kuukauden aikana seuraavia henkilötietojen luokkia:

  • Luokka A: Tunnisteet
  • Luokka B: Kalifornian asiakasrekisterilaissa luetellut henkilötietoluokat (Cal. Civ. Code § 1798.80 (e))
  • Luokka D: Kaupalliset tiedot
  • Luokka F: Internet tai muu vastaava verkkotoiminta

Henkilötietojen jakaminen

Voimme jakaa edellä lueteltuja henkilötietojasi seuraaville kolmansien osapuolten ryhmille:

  • Palveluntarjoajat
  • Maksun käsittelijät
  • Tytäryhtiömme
  • Liikekumppanimme
  • Kolmannen osapuolen toimittajat, joille sinä tai edustajasi valtuutat meidät paljastamaan henkilökohtaisia ​​tietojasi liittyen tuotteisiimme tai palveluihimme, joita tarjoamme sinulle

Alle 16 -vuotiaiden alaikäisten henkilötietojen myynti

Emme tietoisesti kerää henkilökohtaisia ​​tietoja alaikäisiltä alle 16 -vuotiailta Palvelumme kautta, vaikka tietyt kolmansien osapuolien verkkosivustot, joihin linkitämme, voivat tehdä niin. Näillä kolmansien osapuolten verkkosivustoilla on omat käyttöehtonsa ja tietosuojakäytäntönsä, ja kannustamme vanhempia ja laillisia huoltajia valvomaan lastensa Internetin käyttöä ja ohjeistamaan lapsiaan koskaan antamaan tietoja muilla sivustoilla ilman heidän lupaa.

Emme myy kuluttajien henkilökohtaisia ​​tietoja, jotka todella tiedämme olevan alle 16-vuotiaita, ellemme saa myönteistä lupaa (”oikeus osallistua”) joko 13–16-vuotiaalta kuluttajalta tai alle 13 -vuotiaan kuluttajan vanhempi tai huoltaja. Kuluttajat, jotka suostuvat henkilökohtaisten tietojen myyntiin, voivat milloin tahansa kieltäytyä tulevasta myynnistä. Voit käyttää kieltäytymisoikeuttasi (tai valtuutettu edustajasi) lähettämällä meille pyynnön ottamalla meihin yhteyttä.

Jos sinulla on syytä uskoa, että alle 13 -vuotias (tai 16 -vuotias) lapsi on antanut meille henkilökohtaisia ​​tietoja, ota meihin yhteyttä riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme poistaa nämä tiedot.

Oikeutesi CCPA: n nojalla

CCPA tarjoaa Kalifornian asukkaille erityisiä oikeuksia heidän henkilökohtaisiin tietoihinsa. Jos asut Kaliforniassa, sinulla on seuraavat oikeudet:

  • Oikeus huomata. Sinulla on oikeus saada tieto, mitä henkilötietoja kerätään ja mihin tarkoitukseen henkilötietoja käytetään.
  • Oikeus pyytää. CCPA:n mukaan sinulla on oikeus pyytää, että paljastamme sinulle tietoja keräämisestämme, käytöstämme, myynnistämme, liiketoiminnallisiin tarkoituksiinsa luovuttamisestamme ja henkilötietojen jakamisesta. Kun olemme vastaanottaneet ja vahvistaneet pyyntösi, paljastamme sinulle:
  • Henkilötietojen luokat, jotka olemme keränneet sinusta
  • Sinusta keräämiemme henkilötietojen lähteiden luokat
  • Yrityksemme tai kaupallinen tarkoitus kerätä tai myydä kyseisiä henkilötietoja
  • Kolmansien osapuolten luokat, joiden kanssa jaamme nämä henkilötiedot
  • Tietyt henkilökohtaiset tiedot, jotka olemme keränneet sinusta
  • Jos myimme henkilökohtaisia ​​tietojasi tai paljastimme henkilötietojasi liiketoiminnalliseen tarkoitukseen, paljastamme sinulle:
  • Myytyjen henkilötietojen luokkien luokat
  • Paljastettujen henkilötietojen luokkien luokat
  • Oikeus sanoa ei henkilötietojen myynnistä (opt-out). Sinulla on oikeus määrätä meitä olemaan myymättä henkilötietojasi. Jos haluat lähettää kieltäytymispyynnön, ota meihin yhteyttä.
  • Oikeus poistaa henkilötietoja. Sinulla on tietyin poikkeuksin oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista. Kun olemme vastaanottaneet ja vahvistaneet pyyntösi, poistamme (ja kehotamme palveluntarjoajiamme poistamaan) henkilötietosi arkistoistamme, ellei poikkeusta sovelleta. Voimme evätä poistopyyntösi, jos tietojen säilyttäminen on välttämätöntä meille tai Palveluntarjoajillemme:
  • Suorita tapahtuma, josta olemme keränneet henkilökohtaisia ​​tietoja, tarjoa pyytämääsi tuotetta tai palvelua, ryhdy kohtuullisesti ennakoituihin toimiin jatkuvan liikesuhteemme yhteydessä kanssasi tai täytä muutoin sopimuksesi kanssasi.
  • Tunnista turvatapahtumat, suojaudu haitalliselta, vilpilliseltä, vilpilliseltä tai laittomalta toiminnalta tai syytä syytteeseen sellaisesta toiminnasta vastuussa olevat.
  • Debug-tuotteiden avulla voit tunnistaa ja korjata virheet, jotka heikentävät olemassa olevia suunniteltuja toimintoja.
  • Käytä sananvapautta, varmista toisen kuluttajan oikeus käyttää sananvapausoikeuksiaan tai muuta laissa säädettyä oikeutta.
  • Noudata Kalifornian sähköisen viestinnän tietosuojalakia (Cal. Rikoslain § 1546 ym.).
  • Osallistu julkiseen tai vertaisarvioituun yleisen edun mukaiseen tieteelliseen, historialliseen tai tilastolliseen tutkimukseen, joka noudattaa kaikkia muita sovellettavia etiikka- ja yksityisyyslakeja, kun tietojen poistaminen voi todennäköisesti tehdä mahdottomaksi tai heikentää vakavasti tutkimuksen saavutusta, jos olet antanut tietoisen suostumuksen .
  • Ota käyttöön vain sisäinen käyttö, joka on kohtuullisesti linjassa kuluttajien odotusten kanssa suhteesi kanssa meihin.
  • Noudata laillista velvoitetta.
  • Käytä tietoja muilla sisäisillä ja laillisilla käyttötarkoituksilla, jotka ovat yhteensopivia antamasi asiayhteyden kanssa.
  • Oikeus olla syrjimättä. Sinulla on oikeus olla syrjimättä kuluttajan oikeuksia käyttäessäsi, mukaan lukien:
  • Tavaroiden tai palvelujen kieltäminen sinulle
  • Eri hintojen tai hintojen periminen tavaroista tai palveluista, mukaan lukien alennusten tai muiden etujen käyttö tai seuraamusten määrääminen
  • Eri tasoisten tai laadukkaiden tavaroiden tai palvelujen tarjoaminen sinulle
  • Ehdotetaan, että saat eri hinnan tai hinnan tavaroista tai palveluista tai eri tavaroiden tai palvelujen tason tai laadun

CCPA-tietosuojaoikeuksien käyttäminen

Voit käyttää CCPA: n mukaisia ​​oikeuksiasi ja jos asut Kaliforniassa, voit ottaa meihin yhteyttä:

Sähkopostilla: [sähköposti suojattu]

Puhelinnumerolla: (614) 855-2225

Postitse: 6605 Longshore Street Suite 240 #242 Dublin, OH 43017-2774

Vain sinä tai Kalifornian ulkoministerin rekisteröimä henkilö, jonka valtuutat toimimaan puolestasi, voit tehdä todennettavan pyynnön, joka liittyy henkilötietoihisi.

Pyyntösi meille on:

  • Anna riittävät tiedot, joiden avulla voimme kohtuudella vahvistaa, että olet henkilö, josta keräsimme henkilökohtaisia ​​tietoja, tai valtuutettu edustaja
  • Kuvaile pyyntöäsi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme ymmärtää, arvioida ja vastata siihen oikein

Emme voi vastata pyyntöösi tai antaa sinulle vaadittuja tietoja, jos emme voi:

  • Vahvista henkilöllisyytesi tai viranomaisesi pyynnön esittämiseksi
  • Ja vahvista, että henkilötiedot liittyvät sinuun

Paljastamme ja toimitamme tarvittavat tiedot maksutta 45 päivän kuluessa todennettavan pyynnön vastaanottamisesta. Vaadittujen tietojen toimittamisen määräaikaa voidaan pidentää kerran vielä 45 päivällä, kun se on kohtuudella tarpeellista ja siitä ilmoitetaan etukäteen.

Kaikki antamamme tiedot kattavat vain 12 kuukauden ajanjakson ennen todennettavissa olevan pyynnön vastaanottamista.

Tietojen siirrettävyyspyyntöjä varten valitsemme henkilökohtaisten tietojesi toimittamismuodon, joka on helppokäyttöinen ja jonka avulla voit siirtää tiedot yhdestä kokonaisuudesta toiseen ilman esteitä.

Älä myy henkilökohtaisia ​​tietojani

Sinulla on oikeus kieltäytyä henkilökohtaisten tietojesi myynnistä. Kun olemme vastaanottaneet ja vahvistaneet sinulta todennettavan kuluttajapyynnön, lopetamme henkilökohtaisten tietojesi myynnin. Jos haluat käyttää kieltäytymisoikeuttasi, ota meihin yhteyttä.

Palveluntarjoajat, joiden kanssa teemme yhteistyötä (esimerkiksi analytiikka- tai mainoskumppanimme), voivat käyttää Palvelussa teknologiaa, joka myy henkilötietoja CCPA-lain mukaisesti. Jos haluat kieltäytyä käyttämästä henkilötietojasi kiinnostukseen perustuviin mainontatarkoituksiin ja tällaiseen mahdolliseen myyntiin CCPA-lain mukaisesti, voit tehdä sen noudattamalla alla olevia ohjeita.

Huomaa, että kaikki kieltäytyminen riippuu käyttämästäsi selaimesta. Saatat joutua kieltäytymään jokaisesta käyttämästäsi selaimesta.

Verkkosivu

Voit kieltäytyä vastaanottamasta Palveluntarjoajien räätälöimiä mainoksia noudattamalla Palvelussa annettuja ohjeitamme:

Kieltäytyminen asettaa tietokoneellesi evästeen, joka on ainutlaatuinen selaimelle, jota käytät kieltäytymiseen. Jos vaihdat selainta tai poistat selaimesi tallentamat evästeet, sinun on poistettava ne uudelleen.

Mobiililaitteet

Mobiililaitteesi voi antaa sinulle mahdollisuuden kieltäytyä käyttämästäsi tietoja sovelluksista, joita käytät, jotta voit näyttää sinulle kiinnostuksen kohteisiisi kohdistettuja mainoksia:

  • "Op out of Interest Based Ads" tai "Opt out of Ads Personalization" Android-laitteissa
  • "Rajoita mainosten seurantaa" iOS-laitteissa

Voit myös lopettaa sijaintitietojen keräämisen mobiililaitteeltasi muuttamalla mobiililaitteesi asetuksia.

"Älä seuraa" -käytäntö Kalifornian online -tietosuojalain (CalOPPA) edellyttämällä tavalla

Palvelumme ei vastaa Älä seuraa -signaaleihin.

Jotkin kolmansien osapuolten verkkosivustot kuitenkin pitävät kirjaa selaustoiminnastasi. Jos vierailet tällaisilla verkkosivustoilla, voit asettaa asetuksesi selaimessasi ilmoittamaan verkkosivustoille, että et halua seurata sinua. Voit ottaa DNT: n käyttöön tai poistaa sen käytöstä selaimesi asetusten tai asetusten sivulla.

Lasten tietosuoja

Palvelumme ei koske ketään alle 13-vuotiaita. Emme kerää tietoisesti henkilökohtaisia ​​tietoja alle 13-vuotiailta. Jos olet vanhempi tai huoltaja ja tiedät, että lapsesi on toimittanut meille henkilötietoja, ole hyvä ota meihin yhteyttä. Jos saamme tietää, että olemme keränneet henkilötietoja alle 13-vuotiailta tarkistamatta vanhempien suostumusta, poistamme nämä tiedot palvelimiltamme.

Jos meidän on luotettava suostumukseen oikeusperustana tietojesi käsittelyssä ja maasi vaatii vanhempien suostumusta, voimme vaatia vanhempasi suostumusta ennen kuin keräämme ja käytämme näitä tietoja.

Kalifornian yksityisyydensuojasi (Kalifornian Shine the Light -lainsäädäntö)

Kalifornian siviililain 1798 §: n (Kalifornian loistaa valoa koskeva laki) mukaan Kalifornian asukkaat, joilla on vakiintunut liikesuhde kanssamme, voivat pyytää kerran vuodessa tietoja henkilötietojensa jakamisesta kolmansien osapuolten kanssa kolmansien osapuolten suoramarkkinointitarkoituksiin.

Jos haluat pyytää lisätietoja Kalifornian paistaa valoa -lain nojalla ja jos olet Kalifornian asukas, voit ottaa meihin yhteyttä käyttämällä alla olevia yhteystietoja.

Kalifornian alaikäisten yksityisyydensuojaoikeudet (Kalifornian yritys- ja ammattilaiskoodin jakso 22581)

Kalifornian yritys- ja ammattikoodikohta 22581 antaa alle 18-vuotiaille Kalifornian asukkaille, jotka ovat rekisteröityneitä online-sivustojen, palveluiden tai sovellusten käyttäjiä, mahdollisuuden pyytää ja hankkia julkisesti lähettämänsä sisällön tai tiedon poiston.

Voit pyytää tällaisten tietojen poistamista ja jos olet Kalifornian asukas, voit ottaa meihin yhteyttä käyttämällä alla olevia yhteystietoja ja sisällyttää tiliisi liittyvän sähköpostiosoitteen.

Huomaa, että pyyntösi ei takaa verkossa julkaistun sisällön tai tietojen täydellistä tai kattavaa poistamista ja että laki ei välttämättä salli tai vaadi poistamista tietyissä olosuhteissa.

Linkit muille sivustoille

Palvelumme voi sisältää linkkejä muille verkkosivustoille, joita emme hallinnoi. Jos napsautat kolmannen osapuolen linkkiä, sinut ohjataan kyseisen kolmannen osapuolen sivustolle. Suosittelemme, että tarkistat jokaisen vierailemasi sivuston tietosuojakäytännön.

Emme ole valvoa eikä ole vastuussa kolmannen osapuolen sivustojen tai palveluiden sisällöstä, tietosuojakäytännöistä tai käytännöistä.

Muutokset tähän Privacy Policy

Voimme päivittää tietosuojakäytäntömme ajoittain. Ilmoitamme sinulle kaikista muutoksista lähettämällä uuden tietosuojakäytännön tälle sivulle.

Ilmoitamme sinulle sähköpostitse ja / tai näkyvässä ilmoituksessa Palvelumme, ennen muutoksen voimaantuloa, ja päivitämme tämän tietosuojakäytännön yläosassa olevan "Viimeisin päivitys" -päivän.

Sinua kehotetaan tarkistamaan tätä tietosuojakäytäntöä säännöllisesti kaikista muutoksista. Tämän tietosuojakäytännön muutokset ovat voimassa, kun ne on lähetetty tälle sivulle.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, voit ottaa meihin yhteyttä:

Sähkopostilla: [sähköposti suojattu]

Puhelinnumerolla: (614) 855-2225

Postitse: 6605 Longshore Street Suite 240 #242 Dublin, OH 43017-2774